NAZDAR BAZAR!

Kutilové všech zemí, spojte se... Tady poradíme všem mamínkám, tatínkům a jiným špekulantům, kteří místo toho, aby něco pořádně dělali, tak serfují na netu a hledají nejjednodušší řešení. Ano, to jste právě Vy! Nebo ne? Já nevím...

Kde koupit OSB desky levně?

Posted in Pro dům.

V současné době se k realizaci stěn, podlah a stropů používají často OSB desky. Jedná se o speciální desky, které jsou tvořené třemi vrstvami dřevních třísek, které jsou k sobě slepené. Tyto OSB desky levně nabízí společnost Hakor s.r.o., která snoubí vysokou kvalitu nabízeného zboží s nízkou cenou. Desky budete vybírat zejména podle vlastností, které vám nabízí, protože ne vždy uplatníte jednu tloušťku. Cena by měla být při výběru desek odsunuta až na druhé místo.

Nábytok z masívu je správná vol'ba

Posted in Pro dům.

Zháňate nábytok z masívu? Firma ROALHOLZ je slovenská firma so sídlom v Brumově, ktorá vznikla v roku 1995, kedy sa zamerala na produkciu nábytku z masívneho smrekového dreva. Dnes sa špecializujeme hlavne na nábytok detský a študentský. V jeho sortimente však nájdete ostatné typy nábytku postele, spálne, skrine, komody, sektorové zostavy a ďalšie. Nábytok ROALHOLZ je skladobný, jednoduchý, funkčný, a veľmi variabilný s moderným designom severského štýlu a dlhou životnosťou. Vybavuje tiež hotely a penzióny, a tak sa pýši profesionalitou.

Světlo v interiéru

Posted in Pro dům.

Nevíte jak si doma vytvořit osobité prostředí? Co třeba pomocí osvětlení interiéru! V dnešní době je na trhu široký výběr svítidel a vybírat si nemusíme jen podle účelnosti, ale také podle vzhledu, materiálu nebo způsobu údržby. Špatné osvětlení se může podepsat i na našem zdraví. Při výběru svítidel také zohledňujeme technické požadavky jako intenzita osvětlení, barva žárovky, mechanické řešení, stabilita, jednoduchost výměny žárovky a další. Čím více činností v místnosti provádíme, tím flexibilnější osvětlení potřebujeme. Většinou centrální lustr nestačí, a tak musíme interiér doplnit i lampami nebo bodovým osvětlením.

Chata nábytek

Posted in Pro dům.

Chcete si užívat v přírodě na chatě a hledáte ideální vybavení interiéru? Interiér, ve kterém se nacházíte, i když jen sporadicky, by měl být příjemný nejen pro oko, ale být také pohodlný pro odpočinek po náročném dni.

Jak na rekonstrukci bytu?

Posted in Pro dům.

Jak na rekonstrukci bytu? Když se rozhodnete pro přestavbu svého bytu, je vhodné postupovat systematicky a velmi pečlivě nebo využít služeb firmy, která rekonstrukce bytů realizuje a pomůže vám.

Guestbook is loading comments...